Techno-Buro SA/NV

Verkoop

Techno Buro biedt een ruim assortiment van kantoormachines te koop aan: printers, faxtoestellen, ... en alle benodigdheden.

Verkoop
Techno-Buro SA/NV

Verhuur - Leasing

Bij Techno Buro kunt u niet alleen kantoormachines kopen, maar ook huren of leasen.

Techno-Buro SA/NV

Herstelling

De technici van Techno Buro worden voortdurend bijgeschoold. Ze garanderen een professionele en snelle dienst na verkoop.

Herstelling

Techno-Buro, uw partner voor printers in Brussel

Techno-Buro, gevestigd in Brussel, in de buurt van het Centraal Station, is uw gespecialiseerde partner voor de verkoop en levering van kantoor- en informaticamateriaal.

Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector bieden wij onze klanten de grootste Belgische voorraad van printers, kopieermachines, faxtoestellen,kassa’s, enz. Wij verkopen de grootste merken tegen de beste prijs op de markt!

Techno-Buro voert alle herstellingen uit en biedt alle producten ook te huur aan. Bovendien wordt onze snelle en efficiënte dienst na verkoop erkend door de professionals uit de sector.

Als professional op het vlak van kantoor- en informaticamateriaalbiedt  Techno-Buro zijn klanten een ruime keuze aan kopieermachines van de grootste merken uit de sector, zoals Canon, HP, Sharp, Xerox,Ricoh, Brother, Panasonic, Oki, Lexmark, Samsung, Konica Minolta, enz.

Bij Techno-Buro zijn alle combinaties mogelijk. Of u nu een kopieermachine/fax, een kopieermachine/printer, of een kopieermachine/fax/printer wenst, wij bieden u de oplossing die het best bij u past. Bij ons vindt u zowel laser- als inkjetprinters.

Onze ruime voorraad omvat diverse inktpatronen, linten, toners of rollen die bij alle soorten printers passen, zowel kleuren als zwart/wit.

Ontdek onze spoedleveringen in 1u aan uw winkel of kantoor voor al uw rollen en inktpatronen!

Een vraag? Advies nodig? Contacteer dan Techno-Buro, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Onze catalogus

Techno-Buro SA/NV Ontdek onze catalogus