Kassasystemen en kasregisters

Techno Buro, gelegen in het centrum van Brussel, biedt een breed assortiment aan in kassasystemen en kasregisters die vooral kunnen gebruikt worden in winkels en in de horeca. Met meer dan 60 jaar ervaring hebben wij de evolutie gekend die bepaalde kassasystemen en kassa’s hebben doorlopen. Er zijn steeds minder mechanische knoppen en meer en meertouchscreens. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe kassasystemen zodat we voor u het juiste systeem kunnen aanbieden.

Voor restaurants, bieden wij al een witte kassa (goedgekeurd fiscale model) vanaf 280 €.

Onze grote voorraad en onze bezorgservice in het centrum van Brussel stelt ons in staat ompapierrollen en cartridges op tijd te bezorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

We realiseren de configuratie van uw zaak op basis van uw instelling: beschikbaarheid, aantal tafels, bar, ...

In ons breed aanbod, werken wij met verschillende merken zoals Casio, Sharp, Olympia, CSI, etc. Op deze manier bieden wij u de nodige kwaliteit die u nodig heeft. Bij Techno Buro bent u op de juiste plaats voor het kopen van een professionele kassa.


Baadt u uw eerste restaurant uit en heeft u een kassa nodig of is uw huidig apparaat aan vervanging toe? Wij bieden u een witte kassa, een goedgekeurd fiscaal model, vanaf €280. Eenmaal dit model is geïnstalleerd in uw zaak, kunnen de reserveringen van start gaan en kan u met een gerust hart de deuren openen.

Installeren van kassasystemen

Elk bedrijf is anders en de instellingen van een kassasysteem verschillen ook van bedrijf tot bedrijf. Techno Buro configureert het kassasysteem met uw onderneming. Wij registreren onder meer het aantaltafels, de beschikbaarheid en welke drankjes u aanbiedt. Dus alles wat zich inrealiteit bevindt in uw zaak, is ook terug te vinden in uw kassasysteem. U moet zich dus geen zorgen maken over het installeren, dit nemen wij volledigover. Op deze manier kan u meteen aan het werk met uw nieuw kasregister.We beschikken over een grote voorraad van onze producten enhebben een bezorgservice gelegen in het centrum van Brussel. Hierdoor kunnen wepapierrollen en cartridges snel en op tijd bij u bezorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.Kassasystemen


Bij Techno Buro vindt u ook:

  • Kassalades

  • Tellers van bankbiljetten en munten

  • Sorteerders van bankbiljetten en munten

  • Valsgelddetectoren

  • Kisten en koffers voor munten en bankbiljetten

  • Geldbeugels voor garçons

  • Monnayeurs

  • Valorisatrices

  • Rekenmachines