Copiers, printers, scanner, fax

Verschillende merken printers

Techno Buro, verdeler van printers, kopieerapparaten, scanners en faxtoestellen, heeft een groot aanbod van de beste merken die bekend zijn op de markt zodat u nog steeds merken en apparaten kan vergelijken om de beste keuze te maken. Wij bieden onze apparaten in de volgende merken: Canon, Casio, HP, Xerox, Rocoh, Brother, Panasonic, Oki, Lexmark, Samsung, Konica, Minolta, Kyocera, etc.

Wij bieden een kopieerapparaat, printer, scanner en faxapparaat aan die enkel de functie uitvoeren waarvoor de apparaten origineel dienen. Ook zijn er combinaties mogelijk van bepaalde apparaten waardoor u het toestel voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Zo zijn er verschillende mogelijke apparaten bij ons verkrijgbaar. Een kopieer -en faxapparaat, een print -en
kopieerapparaat en een print – kopieer -en scanapparaat. Met dit breed gamma in printers, kopieerapparaten en scanners hopen we u genoeg keuze te bieden zodat u de juiste beslissing kan nemen uw bedrijf.

Printers zijn in zwart-wit en/of kleur beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar als laserprinter of inkjetprinter. Wij helpen en adviseren u graag verder met het maken van uw keuze van het model op basis van uw wensen, noden en budget.

Levering van bestelde printer, kopiemachine of scanner

Nadat u een apparaat bij ons heeft besteld, kunnen wij deze bij u thuis komen leveren. Wanneer we bij u arriveren, installeren wij uw toestel zodat het klaar is voor gebruik. Wij zien er ook steeds op toe dat alles in orde is vooraleer we bij u vertrekken.

Wij hebben ook een service na verkoop wanneer u bij Techno Buro heeft gekocht, gehuurd of geleased. Wanneer het apparaat toe is aan onderhoud of een reparatie, brengt u ons best meteen op de hoogte. Onze professionele technici komen bij u langs om het apparaat te herstellen zodat u er snel weer gebruik van kan maken.

Techno Buro beschikt ook over de nodige aanvullende kantoorbenodigdheden die nodig zijn voor de goede werking van uw printer, kopieerapparaat en scanner. Wij verkopen papier, inkt cartridges en toners om uw aangekochte printer te vervolledigen.

Wilt u niet meteen een printer, kopieerapparaat of scanner kopen maar bent u geïnteresseerd in het leasen of huren van één van onze apparaten? Dat is ook mogelijk bij Techno Buro.

Heeft u nog vragen over hoe het kopen, huren of leasen in zijn werk gaat? Of wilt u wat advies over welk apparaat voor u het beste is? Techno Buro ontmoet je met plezier om een antwoord te geven op al je vragen.