Kantoorartikelen

Bij Techno-Buro vindt u een brede selectie van verbruiksartikelen in voorraad. Inktpatronen, toners door middel van linten compatibel met alle soorten printers, faxen en kopieerapparaten in kleur of zwart-wit alsook de papierrollen voor kasregisters en rekenmachines.

Met onze koeriersdienst in 1 uur in Brussel, depanneren wij u kassarollen en inktpatronen! Techno Buro is ter uwer beschikking voor alle informatie.


Als specialist in professionele printers en kopieerapparaten kan u bij ons terecht voor de juiste toebehoren en advies. Techno Buro gaat daarom een stapje hoger en biedt aanvullend ook kantoorbenodigdheden die niet mogen ontbreken, namelijk inktpatronen, toners en printpapier. De toners zijn compatibel met elk soort printer, faxtoestel en kopieerapparaat. Doordat ze passen op elk van onze apparaten, zijn de toners zeker een aanrader zodat er geen vergissing mogelijk is met het verwisselen van het productnummer. Deze toners en inktpatronen zijn bij ons te verkrijgen in kleur en zwart-wit. Met onze cartridges is je drukwerk afgelijnd en kwalitatief.

Naast onze cartridges hebben wij ook kwalitatieve papierrollen in onze voorraad gestockeerd die u kan aankopen. Deze papierrollen zijn geschikt voor een kasregister en een aantal modellen van onze rekenmachines. Ze zijn van hoge kwaliteit en zijn ook beschikbaar in verschillende formaten.

Bent u een bedrijf gelegen in Brussel en heeft u cartridges of papierrollen bij ons besteld? Dan komen wij u deze binnen het uur leveren. Dus ook bij dringend tekort kan u op onze snelle levering rekenen.

Indien u meer informatie wil over onze diensten, kan u ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder.