Skywell Sharp 

Watergenerator

We hebben het grote genoegen u een revolutionaire en knap vormgegeven watergenerator te mogen voorstellen: de Sharp Skywell 5TE.

CONTACTEER ONS

Deze watergenerator voor onder meer vergaderzalen, showrooms, kantoren, evenementen, banken, luchthavens, hotels en conferentiezalen is niet alleen revolutionair en een streling voor het oog ... Met zijn uniek, innovatief en ecologisch karakter blinkt hij ook het merkimago van de klant op!

Download de Skywell brochure

Gewoon een stopcontact van 220 V ... Vergaren, zuiveren en drinken ...
Meer is het niet!

Een stopcontact volstaat. Een kraantje is niet eens nodig. Met dit systeem maken we komaf met wegwerpplastic, dat een immens probleem is voor onze planeet. Omdat het water gratis is, kunnen we ook afscheid nemen van dure waterdispensers. 


Bovendien is het gegenereerde water (tot 18 liter/dag) voor 99,99% zuiver, want iedere druppel wordt continu gefilterd, gezuiverd, getest en gecontroleerd om zo zijn kwaliteit, zuiverheid en smaak te garanderen. Het is dus beter dan flessenwater!!

Service après-vente!

Onze dienst-na-verkoop wordt verzekerd door onze eigen technici, die erkend zijn door de meeste grote merken. Al 60 jaar bieden onze technici een snelle en professionele service, met alle flexibiliteit waarop klanten recht hebben. 


Deze generatoren van warm en koud water voor kantoren worden verhuurd, met een omniumcontract en altijd met een dienst-na-verkoop die al ruim 60 jaar bekendstaat om haar professionaliteit! Nog vragen? Advies nodig? Techno-Buro antwoordt u met plezier. Bij ons of bij u. Neem contact met ons op!

Ja, ik wil graag meer info!

Laat ons zeker weten wat u van ons nieuwe product vindt. Vertel het ons hier !