top of page
Sharp 2.PNG

Multifunctionele functies

Technoburoaanbiedingen in België,

the most large choice ofmultifunctioneelLaser, Inkjet of PageWide (HP's grote nieuwigheid), in kleur en/of zwart/wit en dit in de plus  grote merken beschikbaar:

Brother, Canon, Develop, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Ricoh, Riso, Sharp, Samsung, Xerox.

Expertisevrijvan onze specialisten stelt u in staat om u volledige oplossingen op maat aan te bieden voor het beheer van uw documenten volgens uw behoeften. Onze apparaten bieden functies vankopiëren, printen, faxen maar ook scannen met voor sommige archiveringsfuncties op beveiligde harde schijven,…


1e verdeler, onze ruime keuze aan merken (bijna alle merken beschikbaar in Europa), stelt ons in staat om u echt te adviseren over het toestel dat het beste bij u past volgens uw criteria, met of zonder omniumcontract.


Onsdienst na verkoopwordt verzorgd dooronze eigen technici, goedgekeurd door de meeste grote merken (en niet door onderaannemers zoals vaak het geval is in onze sector).

Sinds 65 ans, zorgen onze monteurs voor een snelle en professionele service, zoals alleen een KMO die kan bieden, met alle flexibiliteit waar een klant recht op heeft.


Onze multifunctionals worden aangebodente koop, inleasingof binnenhuren, met of zonder omniumcontract maar altijd met een gerenommeerde dienst na verkoopvoor meer dan 65 years!

__________________

 

Vragen of behoefte aan advies, Techno-buro beantwoordt u graag, bij ons, bij u thuis.

Neem contact met ons op!

Of

Vraag het ons ungratis offerteonderstaand !

multifonction brother.jpg
Vraag snel en efficiënt een offerte aan !
Kies de benodigdheden die u interesseren

Bedankt voor wat je hebt gestuurd!

bottom of page